Oua umplute cu ciuperci

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 12571 vizualizari

 

Am vazut reteta pe facebook si mi-a atras atentia,e o combinatie reusita,nu am folosit toate ingredientele,dar rezultatul cred ca e la fel de bun .reteta o gasiti aici http://www.divainbucatarie.ro/oua-umplute-cu-ciuperci/

 

INGREDIENTE

  • 7 oua fierte
  • sare,piper,praf de usturoi
  • 1 cutie de ciuperci in conserva
  • patrunjel
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus nefiert (pt maioneza)
  • ulei
  • 1/2 lingurita mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

Ouale le aveam deja fierte (cele care au ramas de la Paste), se curata de coaja si se taie pe lung in doua. Galbenusurile se adauga in robotul de bucatarie, se opreste unul pentru maioneza.

Ciuperciile se scurg de apa din conserva si se pun in intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Adaugam sare, piper si praf de usturoi si patrunjelul tocat marunt. Se lasa cateva minute pe foc, dupa care se dau deoparte sa se raceasca.

Pentru maioneza:

Se prepara maioneza din galbenusul tare si galbenusul crud, sare, piper si ulei putin cate putin. Cand e aproape gata se adauga mustarul si jumatate de lingurita de apa (se mai deschide la culoare de la apa).

Se adauga in blender ciupercile si 3-4 linguri de maioneza. Se mixeaza totul bine si se incepe sa se umple ouale cu compozitia formata.

Se orneaza cu maioneza si patrunjel si se dau la rece jumatate de ora.

TIPS-URI

1

Cantitatea de de umplutura este cat pentru 10 oua fierte

2

Se adauga si ceapa verde(eu nu am avut)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua panirate cu sos de iaurt si castraveti murati